Usko Kouvolaan kantaa pitkälle tulevaisuuteen

Kaupunki erottuu edukseen houkuttelevalla yleiskuvalla. Yrittäjät, kiinteistön omistajat ja kaupunki soutavat samassa veneessä.

Ramin Konditoria rantautui Kouvolaan vuonna 2014. Kaupungin asukasmäärä ja ostovoima, logistiikan toimivuus ja tutun omistajan liikehuoneisto keskustan parhaalla paikalla loivat meihin vahvaa uskoa. Se kantaa edelleen, olemme hyvin tyytyväisiä nykytilaan ja vielä parempaa on lupa odottaa.

Kouvolalaiset ovat löytäneet meidät hyvin ja tunnettuutemme kasvaa koko ajan. Ihmiset viihtyvät meillä ja tavoitteemme olla kaupungin ykköskahvila alkaa olla täyttä totta. Saimme kiinteistön saneerauksen yhteydessä lisää asiakaspaikkoja ja lisätilaa valmistuksellemme, kesällä avaamme uuden terassin uudistetulle kävelykadulle. Näemme paljon kasvupotentiaalia edessämme.

Uskon positiivisuuteen ja yhdessä tekemiseen. Meillä yrittäjillä, liiketilojen omistajilla ja kaupungilla on kaikilla oma roolimme kaupunkikeskustan kehittymisessä. Kun soudamme samassa veneessä samaan tahtiin, pääsemme paremmin perille. Yksin emme pärjää tässä yhteisessä savotassa.

Kaupunkikeskustojen tarjonta on usein samankaltainen, erottuvuutta saa houkuttelevalla yleiskuvalla. Siisteys, vihreys, viihtyisyys, kiinteistöjen kunto, asioinnin sujuvuus ja asiakaspalvelun taso ovat asioita, joihin voimme erikseen ja yhdessä vaikuttaa. Kouvolan keskustassa tälle työlle on hedelmällinen pohja valmiina.

Pirita Huikuri
Yrittäjä
Ramin Konditoria